Tisztelt Érdeklődő!

Több mint 5 éves rendezvényszervező múlttal a hátunk mögött rengeteg gyermekprogrammal örvendeztettük meg a közönséget. Mi tudjuk, mi kell egy jó bulihoz, s azok a művészek és fellépők, akikkel dolgozunk kivétel nélkül elhivatottak, gyermekszeretőek és műsoruk középpontjában a szórakoztatás áll.

Nem is ért még senkit csalódás sohasem, mindenhol fülig érő szájakat, a tánctól kipirult arcokat vagy a csodálkozástól tágra nyílt szemeket hagytunk.
A legváltozatosabb műsorkínálattal állunk rendelkezésre, teljes körű szervezéssel mely hatalmas terhet vesz le a főszervezők válláról, mind a fellépők felkutatása mind a tárgyalások lebonyolítása keretében. Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem megjelenő fellépők vagy gyatra, élvezhetetlen műsorok. Több száz gyermekrendezvény tapasztalatával a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy fellépőink a legmagasabb színvonalat képviselik.

 Az oldalon található műsorok és fellépők listájához és részletes megtekintéséhez bejelentkezés szükséges. Amennyiben még nem felhasználója az oldalnak, regisztráljon ingyenes fiókot magának. Így böngészhet fellépőink között, megtekintheti médiaarchívumunkat és online is leadhatja műsorfoglalását. Ha kérdése lenne, küldjön nekünk üzenetet az Üzenetküldő szolgáltatáson keresztül.

További információ

Főbb műsoraink és programjaink az alábbiak: